طريقة الفراخ دى تحففففة فعلااااا و طعمها احلى من تكا..
سهلة و سريعة و بسيطة جداااااا ..و النتيجة فوق الممتااااازة..
كل المطلوب فراخ مقطعة مكعبات( انا استعملت شيش طاووق)
التتبيلة.. ثوم مفرى + ملح بسيط+زعتر + بابريكا+ صلصة+كاتشب +فلفل اسود + صويا صوص+ ملعقة عسل ابيض+ خل + عصير ليمون + ملعقتين زيت.. (طبعا عينك هى الميزان فى تحديد كمية كل حاجة..)
نضع الفراخ فى التتبيلة يوم كامل و يفضل فى الطاجن اللى راح اسوى فيه.. ثم نغطيها و نضعها فى الفرن حوالى 30 الى 45 دقيقة حتى تنضج.. ثم ننزع الغطا او الفويل و نتركها 5 دقائق تحمر..