12.02.13 22:13 | طريقة عمل فاهيتا الفراخ والمشروم2013رقم المشاركة : ( 1 ) |
عضو متالق
إحصائيةالعضو | | عدد المساهمات : 798 | نقاط : 104240 | |
|
| موضوع: طريقة عمل فاهيتا الفراخ والمشروم2013 طريقة عمل فاهيتا الفراخ والمشروم2013فاهيتا الفراخ والمشروم , وصفة فاهيتا الفراخ والمشروم , طريقة عملفاهيتا الفراخ والمشروم
فاهيتا الفراخ والمشروم
المقادير:
¼ كيلو مشروم شرائح ¼ كيلو صدور فراخ مقطّعة شرائح 2 ثمرة طماطم مقطعة شرائح 2 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم 2 ملعقة صغيرة كزبرة مفرومة 3 فصوص ثوم مقطع شرائح 2 ملعقة كبيرة عصير ليمون 2 ثمرة بصل مقطع شرائح 4 ملعقة كبيرة زيت زيتون ملعقة كبيرة مستردة ملعقة صغيرة بهارات 3 ثمرة فلفل ألوان بصلة مبشورة ملح وفلفل عيش شامي
الطريقة:
1- تبّلي شرائح الفراخ بالملح والفلفل والبصل والليمون، وسيبيهم في التتبيلة دي لمدة ساعتين، وبعد كده شوّحي الفراخ مع شوية زيت على النار لحد ما تستوي.
2- حطّي زيت الزيتون في نفس الطاسة اللي شوّحتي فيها الفراخ، وشوّحي فيها شرائح البصل والفلفل الألوان وتبّليهم بالملح والفلفل.
3- حطّي المشروم في طاسة تانية وعليه زيت الزيتون وشرائح الثوم، وشوّحيه على النار مع شوية ملح وفلفل وعصير الليمون والمستردة، وقلّبيهم كويس على نار متوسطة.
4- بعد ما تحسّي إن المشروم دخل في السوى، اخلطيه مع الخضار والفراخ، وضيفي عليهم البهارات والبقدونس والكزبرة وقلّبيهم كويس مع بعض.
5- حطّي الفاهيتا في العيش الشامي ولفّيه كويس، وحطّي الساندوتشات في طبق التقديم |
| |